نوع دوستی بر اساس منابع اسلامی و ساخت آزمون اولیه آن

این پژوهش با هدف بررسی نوع دوستی در منابع اسلامی و ساخت آزمون اولیه آن بر اساس منابع اسلامی انجام گرفت

پژوهش حاضر با هدف ساخت بسته آموزشی ارتقاء روابط عاطفی زوجین بر اساس آیه مودت و رحمت و کارآمدی آن بر بهبود رضایت زناشویی، انجام شده است

ساخت آزمون اولیه مهرات حل مساله مبتنی بر منابع اسلامی

این پژوهش با هدف ساخت آزمون اولیه مهارت حل مسئله، بر اساس مبانی نظری اسلامی انجام گرفت.

مولفه های نقش مادری از نگاه اسلام و روانشناسی و ساخت پرسش نامه آن بر اساس متون اسلامی

پژوهش ارائه شده با هدف تعیین مولفه های نقش مادری با دو رویکرد اسلامی و روانشناسی و ساخت پرسش نامه ای جهت سنجش نقش مادری بر اساس متون اسلامی صورت گرفته است.

روش و یافته ها:

پژوهش حاضر درصدد بررسی رابطه ساختار قدرت در خانواده فعلی و اصلی فرد، با کار آمدی آن از منظر آموزه های اسلامی است. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه زنان معلم شاغل در مدارس راهنمایی و دبیرستان سطح شهر نورآباد لرستان است.

مقایسه ابعاد والدگری،رابطه والد- کودک و مشکلات رفتاری کودکان در خانواده های تک فرزند و چند فرزند

هدف از پژوهش حاضر، مقایسه ابعاد والدگری رابطه والد- کودک و مشکلات رفتاری کودکان سنین دبستان در خانواده های تک فرزند و چند فرزند می باشد.

رابطه پایبندی به سبک زندگی اسلامی با افسردگی و اضطراب

پژوهش حاضر با هدف شناسایی و پیش بینی رابطه پای بندی سبک زندگی اسلامی با میزان افسردگی و اضطراب در جامعه آماری دانشجویان دانشگاه دولتی تفرش در یک نمونه ۳۵۰ نفری به روش همبستگی انجام شد.

ساخت پرسشنامه قدردانی مبتنی بر آموزه های اسلامی

پژوهش حاضر با هدف ساخت پرسش نامه قدردانی مبتنی بر آموزه های اسلامی ، صورت گرفته است.

الگوی کنترل پرخاشگری بر اساس آموزه های دینی

هدف پژوهش حاضر ارائه الگوی مهار پرخاشگری با تأکید بر آموزه های دینی است.

روش

صفحه‌ها