ابلاغیه جدید دستورالعمل اجرايي اداره پايان‌نامه‌ها با توجه به عضويت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره در پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران(ايران داك)

با سلام و تحيت

احتراماً به استحضار مي‌رساند با توجه به عضويت مؤسسه در پژوهشگاه علوم و فناوري اطلاعات ايران(ايران داك) و ابلاغ دستورالعمل اجرايي اداره پايان‌نامه‌ها از جانب معاونت آموزش مصوبه تصويب موضوع در گروه به شرح ذيل تقديم مي‌گردد.

مقطع كارشناسي ارشد :

دانش‌پژوه موظف است فرم تعيين موضوع پايان نامه خود را زير نظر استاد راهنما تكميل و پس از دريافت گواهي پيشينه پژوهش از ايران داك و تصويب آن در شوراي علمي گروه تا پايان نيمسال سوم به اداره پايان‌نامه‌ها تحويل نمايد.(كارشناسان گروه نيز مي‌توانند فرم موضوع را به همراه صورتجلسه گروه و گواهي پيشينه ايران داك به اداره پايان‌نامه‌ها ارسال نمايند).

مقطع دكتري:

دانش‌پژوه موظف است فرم تعيين موضوع رساله خود را زير نظر استاد راهنما تكميل و پس از دريافت گواهي پيشينه پژوهش از ايران داك و تصويب آن در شوراي علمي گروه تا پايان نيمسال دوم به اداره پايان‌نامه‌ها تحويل نمايد.(كارشناسان گروه نيز مي‌توانند فرم موضوع را به همراه صورتجلسه گروه و گواهي پيشينه ايران داك به اداره پايان‌نامه‌ها ارسال نمايند).

فایل ضمیمه:
پیوستاندازه