مرکز مشاوره

مرکز مشاوره‌ موسسه با همكاري فارغ‌التحصيلان گروه عهده‌دار ارائه خدمات درماني و مشاوره‌اي در زمينه‌هاي تحصيلي، تربيتي ـ فرهنگي و خانوادگي به دانش‌پژوهان،‌ كارمندان و خانواده‌هاي آنها مي‌باشد. همچنين مرکز مشاوره به منظور دستيابي دانش‌پژوهان و محققان به منابع مورد نياز، يك كتابخانه اختصاصي راه‌اندازي كرده است. اين كتابخانه بيش از دو هزار جلد كتاب را در زمينه‌هاي مختلف روان‌شناسي، مشاوره، درمان، خانوادگي وتربيتي در خود جاي داده است. اين كتاب‌ها به صورت اماني در اختيار مراجعان و دانش‌پژوهان قرار مي‌گيرد.
از جمله تلاش‌هاي مؤثر و زيربنايي مرکز مشاوره، برگزاري دوره‌هاي تربيت مشاور است. شركت كنندگان در اين دوره‌ها، مشاوران مرکزمشاوره مدارس حوزه علميه و يا فارغ‌التحصيلان كارشناسي مؤسسه مي‌باشند. تاكنون سه دوره آموزش تربيت مشاور برگزار شده است.
از ديگر فعاليت‌هاي واحد مشاوره، انتشار جزوات و تك‌نگاره‌ها  با موضوعات متنوع و در حيطه‌هاي مختلف مشاوره‌اي است كه به برخي از آنها اشاره مي‌كنيم:
مجموعه منشورات در زمينة رشد و تعالي خانواده (13 عنوان).
مجموعه منشورات در زمينة تربيت فرزند (8 عنوان).
مجموعه منشورات در زمينة برنامه‌ريزي تحصيلي (7 عنوان).

مجموعه منشورات آشنايي با اختلالات رواني و شيوه‌هاي پيشگيري (5 عنوان).