قائم مقام محترم گروه روانشناسی: جناب حجه الاسلام و المسلمین دکتر ابوالقاسم بشیری

تحصيلات حوزوي: خارج فقه و اصول

تحصيلات دانشگاهي:

كارشناسي موسسه در راه حق فلسفه و معارف قرآن
كارشناسي ارشد مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)  روانشناسي باليني
دكتري مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) روان شناسي تربيتي

عنوان پايان نامه

كارشناسي ارشد: بررسي مؤلفه هاي پرخاشگري نوجوانان و مقايسه آن با مؤلفه هاي شخصيت در دانش آموزان دختر و پسر دبيرستاني شهر قم

دكتري: ارائه الگوي انسان كامل بر اساس ويژگي‌هاي شخصيتي پيامبر (صل الله عليه و آله) از ديدگاه قرآن و حديث با رويكرد روانشناختي

كتاب

1. روان شناسي عمومي (ترجمه و تاليف)    انتشارات مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره)  1385
2. اختلالات رفتاري   انتشارات  معارف    1378
3. پرسش ها و پاسخ هاي دانشجويي(شماره7)    انتشارات معارف    1383
4. پرسش ها و پاسخ هاي دانشجويي(شماره9)    انتشارات معارف    1384
5. الگوي انسان كامل با رويكرد روانشناختي  انتشارات موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)  1389
6. روانشناسي شخصيت  انتشارات موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني(ره)     1396

7. مباني روانشناسي اسلامي انتشارات وسسه آموزشي پژوهشي امام خميني با همكاران

8. شخصيت: ساخت، فرآيند، تحول و سلامت شخصيت انتشارات موسسه آموزشي و پژوهشي  در حال انجام

مقاله

1. نگاهي به پرخاشگري نوجوانان    معرفت
2. مشاوره؛ الگويي برتر در آموزش دين به جوانان    معرفت
3. نگاهي روان شناختي به آسيب شناسي دين باوري جوانان    معرفت
4. از خود بيگانگي    معرفت
5. اشتغال زوجين و آثار و پيامدهاي آن بر فرزندان    معرفت ( ارائه در همايش تقويت خانواده)
6. بررسي مفروضه هاي اساسي مربوط به ماهيت انسان    (مجله علمي پژوهشي روان شناسي و دين)
7. نقش صله رحم در بهداشت رواني    اولين همايش نقش ديدن در بهداشت رواني
8. تبيين روانشناختي الگوي انسان كامل (مجله علمي پژوهشي روانشناسي و دين)
9. درآمدي بر نظريه شخصيت بر مبناي انديشه ديني     (مجله علمي - پژوهشي روانشناسي و دين)
10. رابطه خدا آگاهي با خودآگاهي(مشترك)     روانشناسي و دين
11. نظريه انگيزش در انديشه ديني ( مجله علمي - پژوهشي روانشناسي و دين)
12. رابطه خداآگاهي و خود آگاهي    ( ارائه در كنگره علوم انساني اسلامي)
13. مباني انسان شناسي روانشناسي اسلامي    (مجله علمي پژوهشي روانشناسي و دين)
14. بررسي هشياري ناهشياري در مكتب روان تحليلي و در انديشه هاي علامه طباطبايي    (مجله علمي پژوهشي روانشناسي و دين)
15. نقش ايمان در شكل گيري شخصيت (پژوهشنامه اسلام و روانشناسي )
16. ارتباط معناي زندگي و سبك زندگي از ديدگاه قرآن    (پژوهشنامه اسلامي زنان  و خانواده)

17. مباني الهياتي روانشناسي اسلامي (مجله علمي - پژوهشي مطالعات اسلام و روانشناسي)

18. بررسي رابطه پنج عمل شخصيتي و تعارضات زناشويي... (مجله علمي - پژوهشي مطالعات زنان و خانواده)

19. سلامت جنسي همسران و نقش در خانواده ( مجله علمي - پژوهشي مطالعات زنان و خانواده)